ارمنستان که در همسايگي ايران قرار گرفته در سال هاي اخير به يکي از مقاصد گردشگري ايرانيان تبديل شده که سالانه مسافران بسياري را از مرزهاي زميني و هوايي به خود جذب مي کند. يکي از بهترين بخش هاي سفر تجربه طعم غذاهاي آن منطقه است و بي شک ارمنستان با تاريخچه غني که دارد غذاهاي محلي و سنتي لذيذي نيز دارد. در اين مطلب آژانس مسافرتي آرزوي آسمان آبي قصد دارد تا برخي از غذاهاي محبوب ارمنستان را به شما معرفي کند، پس با ما همراه باشيد تا در تور ارمنستانبدانيد چه غذاهايي را نبايد از دست بدهيد
دلمه | Dolma
دلمه غذايي آشنا براي همه ما است و در بسياري از کشورهاي خاورميانه يافت مي شود. اما دلمه ارمني ها ترکيبات متفاوتي دارد که همين تفاوت آن را به يکي از بهترين غذاهاي ارمني تبديل کرده است. داخل برگ هاي مو را با ترکيبات گوشت پر مي کنند و براي گياهخواران نيز دلمه هاي گياهي تهيه مي کنند. در سفر به ارمنستان مي توانيد دلمه را به عنوان يک ميان وعده، پيش غذا و يا يک وعده غذايي سبک نوش جان کنيد.
کباب خوروات | Khorovats
خوروات در ارمني به معناي گوشت کباب شده است. اين خوراک که از تکه هاي گوشت با استخوان مرغ، بره و . تهيه مي شود يکي از لذيذترين غذاهاي ارمني است که در مناسبت هاي خاص و طبيعت گردي تهيه مي شود. آرزوي آسمان آبي به شما پيشنهاد مي کند که در سفر به تور ارمنستان حتما خوروات ارمني را نوش جان کنيد.
قاپاما | Ghapama
يکي از غذاهاي خوش طعم و معروف ارمني، قاپاما است که با کدو حلوايي تهيه مي شود. اگرچه که مردم ارمنستان قاپاما را به عنوان غذاي سالن نو تهيه مي کنند اما شما در هر فصلي که به ارمنستان سفر کنيد مي توانيد در رستوران ها اين غذاي لذيذ را سفارش دهيد. براي تهيه قاپاما، هسته هاي داخل کدو را خالي مي کنند و بعد ترکيبي از برنج، ميوه هاي خشک، برگه زردآلو، خرما، آلو و کشمش و گردو را درون آن مي ريزند و بعد داخل فر قرار مي دهند تا کدو و مواد داخل آن کاملا پخته شود و طعم مواد با هم ترکيب شود. قاپاما که طبعي گرم دارد غذايي مناسب براي روزهاي سرد سال است.
کله پاچه يا خاش | Khash
جالب است بدانيد که کله پاچه فقط مختص به ايران نيست و در بسياري از کشورهاي ديگر مانند ارمنستان نيز سرو مي شود. ارمني ها که به کله پاچه، خاش مي گويند آن را با سبک و سياق خودشان تهيه مي کنند. شما مي توانيد يک صبحانه کامل و مقوي را با خاش تجربه کنيد.
مانتي | Manti
مانتي يکي ديگر از غذاهاي ارمني است که در ترکيه نيز با همين نام سرو مي شود. مانتي در واقع دلمه هايي است که با خميري لطيف تهيه مي شود و داخل اين خمير ها با گوشت و سبزيجات پر مي شود. ارمني ها مانتي را با ماست موسير و سس گوجه و به عنوان ميان وعده و گاهي يک وعده غذايي کامل ميل مي کنند.
باستورما | Basturma
باستورما نوعي کالباس دست ساز ارمني است که محبوبيت خاصي در ميان مردم ارمنستان دارد. باستورما در واقع گوشت گوساله دودي است که در هواي طبيعي خشک شده باشد. در ترکيبات باستورما مي توانيد طعم دارچين، فلفل سياه و پابريکا و سير را حس کنيد.
هريسه | Harissa
هريسه نيز يکي ديگر از غذاهاي لذيذ ارمني است که بيشتر شبيه به حليم خودمان است و در فصول سرد سال طبخ مي شود. هريسه که از ترکيب بلغور گندم، گوشت بره يا مرغ و … تهيه مي شودبا حرارت ملايم و در زمان طولاني طبخ مي شود.
درباره این سایت